Folyton csak a páratlan balatoni panorámát fényképezzük és posztoljuk, pedig ha hátat fordítunk neki, akkor ez a páratlan kép fogad.
TovábbTúl finom
Mi van?!!! Hogy lehet valami túl(!) finom?
Éreztél már olyat hogy valami túl jól sikerült? Bizony van ilyen, például amikor sajnálod kiadni a kezedből valakinek a neki készített ajándékot, vagy beadni a záróvizsgán a remekbe szabott fogalmazásod, vagy kínálni a sütidet, vagy elküldeni a főnöködnek a zseniális Excel táblázatod…
Ez az érzés kerít hatalmába mindannyiszor, amikor kibontok egy kóstoló palackot az első rozé borunkból. Mások is érezhetnek így, mert a kóstolás után általában páros számú palackkal visznek: egyet ajándékba, egyet maguknak.
Hűvös elegancia
Végre összeállt a külcsín és a belbecs! Borházunk pincéjében már kóstolható és kapható, csak be kell jelentkeznetek, hogy biztosan ott legyünk:30/492-6857. Hamarosan üzletek és webáruházak kínálatában is megjelennek! Figyeljétek a…
TovábbPalackoztunk
A palackos érlelés megkezdődött minden bortételünknél. Már csak kóstolgatni kell, hogy mikor mutathatjuk be őket. Annyit elárulhatok, hogy az egyik még engem is meglepett és már nem kell sokat várni…
TovábbEgyüttállás
Már évek óta nézegetjük a pinceajtónkból feltáruló balatoni panorámát és még mindig tud újat mutatni nekünk. Ezt számos visszatérő vendégünk is megállapítja, amikor megérkezik és azt mondja: "A múltor nem…
TovábbMég vidámabb a mosoly
A borkóstolóinkon el szoktam mesélni, hogy mitől olyan különleges ez a borunk. Borértők, borkedvelők, borisszák és az őket szállító sofőrök mindannyian figyelmesen hallgatják a titkokat, amiket egy borász csak a…
TovábbOtt egy arany!
Nagy a tömeg, nehéz kitünni, de annak a kis piros pöttyösnek mégis sikerült ez a XXX. Balatonfüredi Városi Borversenyen! Merlot 2018
TovábbBíboros kosbor
Borházunk környékén lakik egy titkos kis orchidea, ami újabb és újabb kihívásoknak való megfelelésre inspirál minket, hogy minél élménygazdagabb borokat készítsünk. Ezt valószínűleg Ő is érzi, és most, virágzásakor üzen…
TovábbHordómosás a XXI. században
A borkészítésben fontos szerepe van a fahordós érlelésnek, de minden egyes bortétel nyomot hagy a hordóban, és ezek a nyomok nem csak tovább öröklődnek a később ott érlelt borokban, hanem…
Tovább